cat29321_img67281840.jpg
תמר בנימין

כיצד האוכל הפך אותנו אנושיים?

כיצד האוכל הפך אותנו אנושיים?

כיצד האוכל הפך אותנו אנושיים?

מזון למחשבה: כיצד האוכל הפך אותנו אנושיים? שיחה עם אורחנו באולפן פרופ' נמרוד לוז, חוקר היבטים חברתיים תרבותיים והיסטוריים של אוכל וראש רשות המחקר במכללה האקדמית כנרת, מחבר הספר 'הפסקת אוכל'
  • 50 דקות
שלושה שיודעים
כיצד האוכל הפך אותנו אנושיים?

מגישה: שרון קנטור, עורך: רז חסון, מפיקה: תמר בנימין, טכנאי: אלון מקלר

שלושה שיודעים

שלושה שיודעים
שיחה עם אורחנו באולפן פרופ' נמרוד לוז
דקות

פרקים נוספים

מתוק, מתוק הוא טעם החיים

השפעת הטמפרטורה על טעם הרולאפס שכבשו את ילדי ישראל

בדרך לפיתוח תרופה לסרטן

ד"ר יונתן כהן, מתארח באולפן

תופרת אני ותופרת, הים לא יחדל מלנהום

אמנות התפירה העתיקה, או, מה ניתן ללמוד מעצם בת 40 אלף שנים?

אלפי דרכים להקשיב לירושלים

מה זו אלרגיה ואילו פתרונות יש להתמודד איתה? / טביעות רגליים בנות מא...

צייר לי תן

חגיגות יום המגוון הביולוגי

הבאנו ביכורים

איפה באמת היה הר סיני?

קבלו אותו - שיאן הירחים!

שבתאי מדיח את צדק מראש טבלת הירחים

מה יהיה על קיפודי הים?

למה אנחנו ממצמצים? ומה עושים נהגי המרוצים? / איך נקבע השם הומו-ספיא...

על מה חולמים התמנונים?

האם לתמנונים יש סיוטים? מחקר חדש בנושא / כרישי פטיש עוצרים את הנשימ...

למה ניו יורק שוקעת?

מה הם מחשבים קוונטים? / איך הבינה המלאכותית תשפיע על עולם העבודה? /...