cat14701_img232803617.jpg
shutterstock

אוכלים ומשמרים

אוכלים ומשמרים

אוכלים ומשמרים

תקופת החגים מתאפיינת בין השאר בשאריות אדירות של מזון מהארוחות החגיגיות. מה שמעלה את התהייה: כמה זמן ניתן לשמור מזון: מה עומק הקשר בין התפתחות קהילות בהיסטוריה לפיתוח שיטות של שימור מזון? אורח באולפן: פרופ' שלמה סלע- סלדינגר, חוקר בתחום המיקרוביוליגיה של מזון ומנהל המחלקה למדעי המזון במכון וולקני
  • 100 דקות
שלושה שיודעים
אוכלים ומשמרים
שלושה שיודעים

שלושה שיודעים
פרק חדש מתוך הפודקאסט "שלושה שיודעים"
דקות

פרקים נוספים

מתוק, מתוק הוא טעם החיים

השפעת הטמפרטורה על טעם הרולאפס שכבשו את ילדי ישראל

בדרך לפיתוח תרופה לסרטן

ד"ר יונתן כהן, מתארח באולפן

תופרת אני ותופרת, הים לא יחדל מלנהום

אמנות התפירה העתיקה, או, מה ניתן ללמוד מעצם בת 40 אלף שנים?

אלפי דרכים להקשיב לירושלים

מה זו אלרגיה ואילו פתרונות יש להתמודד איתה? / טביעות רגליים בנות מא...

צייר לי תן

חגיגות יום המגוון הביולוגי

הבאנו ביכורים

איפה באמת היה הר סיני?

קבלו אותו - שיאן הירחים!

שבתאי מדיח את צדק מראש טבלת הירחים

מה יהיה על קיפודי הים?

למה אנחנו ממצמצים? ומה עושים נהגי המרוצים? / איך נקבע השם הומו-ספיא...

על מה חולמים התמנונים?

האם לתמנונים יש סיוטים? מחקר חדש בנושא / כרישי פטיש עוצרים את הנשימ...

למה ניו יורק שוקעת?

מה הם מחשבים קוונטים? / איך הבינה המלאכותית תשפיע על עולם העבודה? /...