cat11189_img206936347.jpg
shutterstock

מדע במטבח

מדע במטבח

מדע במטבח

מה המדע שמסתתר מאחורי הלחם, ומה הקשר בין לחם לסודה, החמוצים- שאנחנו שומעים עליהם בתקשורת- איך הם נוצרים? האם יש הגיון מדעי בשילוב בין גבינה לבין יין? והאם אפשר להפוך ביצה קשה בחזרה- לביצה רכה
  • 79 דקות
שלושה שיודעים
מדע במטבח
שלושה שיודעים

שלושה שיודעים
פרק חדש מתוך הפודקאסט "שלושה שיודעים"
דקות

פרקים נוספים

מתוק, מתוק הוא טעם החיים

השפעת הטמפרטורה על טעם הרולאפס שכבשו את ילדי ישראל

בדרך לפיתוח תרופה לסרטן

ד"ר יונתן כהן, מתארח באולפן

תופרת אני ותופרת, הים לא יחדל מלנהום

אמנות התפירה העתיקה, או, מה ניתן ללמוד מעצם בת 40 אלף שנים?

אלפי דרכים להקשיב לירושלים

מה זו אלרגיה ואילו פתרונות יש להתמודד איתה? / טביעות רגליים בנות מא...

צייר לי תן

חגיגות יום המגוון הביולוגי

הבאנו ביכורים

איפה באמת היה הר סיני?

קבלו אותו - שיאן הירחים!

שבתאי מדיח את צדק מראש טבלת הירחים

מה יהיה על קיפודי הים?

למה אנחנו ממצמצים? ומה עושים נהגי המרוצים? / איך נקבע השם הומו-ספיא...

על מה חולמים התמנונים?

האם לתמנונים יש סיוטים? מחקר חדש בנושא / כרישי פטיש עוצרים את הנשימ...

למה ניו יורק שוקעת?

מה הם מחשבים קוונטים? / איך הבינה המלאכותית תשפיע על עולם העבודה? /...