cat8686_img450922737.jpg
צילום: Shutterstock

טכנולוגיות מזון

טכנולוגיות מזון

טכנולוגיות מזון

איך מייצרים שניצל מחלבונים מהצומח ולא מן החי? האם חרקים יהפכו להיות חומר גלם במזון? איך מחליטים כמה מלח יהיה במוצר? ואיך משתמשים בלשון אלקטרונית?
  • 80 דקות
שלושה שיודעים
טכנולוגיות מזון

צילום: Shutterstock

מגישת התוכנית: גיל מרקוביץ'

אורח באולפן: ד"ר אופיר בנימין, החוג למדעי המזון, המכללה האקדמית תל-חי

שלושה שיודעים

שלושה שיודעים
פרק חדש מתוך הפודקאסט "שלושה שיודעים"
דקות

פרקים נוספים

מתוק, מתוק הוא טעם החיים

השפעת הטמפרטורה על טעם הרולאפס שכבשו את ילדי ישראל

בדרך לפיתוח תרופה לסרטן

ד"ר יונתן כהן, מתארח באולפן

תופרת אני ותופרת, הים לא יחדל מלנהום

אמנות התפירה העתיקה, או, מה ניתן ללמוד מעצם בת 40 אלף שנים?

אלפי דרכים להקשיב לירושלים

מה זו אלרגיה ואילו פתרונות יש להתמודד איתה? / טביעות רגליים בנות מא...

צייר לי תן

חגיגות יום המגוון הביולוגי

הבאנו ביכורים

איפה באמת היה הר סיני?

קבלו אותו - שיאן הירחים!

שבתאי מדיח את צדק מראש טבלת הירחים

מה יהיה על קיפודי הים?

למה אנחנו ממצמצים? ומה עושים נהגי המרוצים? / איך נקבע השם הומו-ספיא...

על מה חולמים התמנונים?

האם לתמנונים יש סיוטים? מחקר חדש בנושא / כרישי פטיש עוצרים את הנשימ...

למה ניו יורק שוקעת?

מה הם מחשבים קוונטים? / איך הבינה המלאכותית תשפיע על עולם העבודה? /...